55% ökning i omsättning genom ny hemsida

av Bernd Lindemann

Bild på Daylights hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar, Daylight husbilar, valde att satsa på ett samarbete med mig. Samarbetet omfattade en ny hemsida, som är mobilanpassad och optimerad för sökmotorer samt en förbättring av innehållet på hemsidan (texter, bilder) och Google Annonser.

Efter första säsongen kunde man konstatera att satsningen gav resultat. Företagets omsättningen ökade med 55%.

Inför nästa säsong ser man redan ett ännu högre antal bokningen än vid samma tidpunkt förra året.

Dessutom är bokningarna längre än tidigare och det ökar lönsamheten ytterligare.

Nässjö Näringsliv AB publicerade en artikel på sin hemsida som beskriver delar av vårt samarbete. Mycket intressant är kundens kommentar om min förståelse för småföretagarnas behov och hur man uppskattade min engagement för projektet.

Hela artikeln finns i PDF-filen här nedan eller på NNAB:s hemsida.

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig och ditt företag att uppnå framgång på webben är du välkommen att kontakta mig.

För företag, organisationer samt Näringslivskontor erbjuder jag dessutom föreläsningar och workshops (på mellan 1 timme och 2 dagar) som lär ut hur man blir bättre på att använda webben.

Dessutom finns det en föreläsning att boka som beskriver just samarbete med Daylight husbilar och vad andra företag kan lära sig av det. Föreläsningen heter “55% ökning i omsättning på ett år - lär dig av Daylight husbilar och använd webben mer effektivt”

Välkommen att kontakta mig angående mina utbildningar som passar både nystartade samt väletablerade företag som vill utvecklas.

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.