Att utvecklas kontinuerligt och att lära sig från de bästa

av Bernd Lindemann

Logo An Event Apart i Atlanta

Jag startade mitt företag, Webbyrå Studio V19, för mer än 8 år sedan och redan från början var målet att alltid erbjuda mina kunder en mycket hög kvalitet i mitt arbete.

Genom min bakgrund i marknadsföring och försäljning har mitt arbete dessutom ett helt annat perspektiv än hos en vanlig webbyrå. En kund beskrev det så här: ”Fantastiskt att du inte bara kan webben utan också marknaden”.

Kvaliten i mitt arbete är t ex en hög tillgänglighet för personer med funktionshinder, webbstandard, sökmotoroptimering, utbildning av kunden och kunskapsöverföring till kunden.

Hålla hög nivå i min webbdesign

För att hålla en hög nivå gäller det dessutom att hålla sig uppdaterad och att vara beredd att lära sig något nytt.

Förutom att regelbundet besöka olika konferenser i Tyskland åkte jag för drygt 2 år sedan till konferensen ”En Event Apart” som hålls på olika ställen i USA varje år.

Därför en konferens i USA...

Varför en konferens i USA kan man kanske undra?

Det är där det händer - kan man sammanfattningsvis säga. Allt nytt i samband med Internet kommer härifrån och det betyder att man ligger före alla andra delar i världen.

På ”En Event Apart” i San Francisco december 2011 hade vi t ex temat hemsidornas anpassning till mobila enheter under en tid då det inte diskuterades i större utsträckning hos oss i Sverige.

Dessutom var ”Innehållsstrategi” en annan punkt som jag ansåg som höjdpunkt och som fortfarande är mycket eftersatt i Europa.

Mer om mina intryck finns på mitt blogginlägg om konferensen.

Nu befinner jag mig alltså på väg till Atlanta för att hämta nya inspirationer, nosa upp nya trender innan de kommer till Europa och ta del av senaste diskussionen hur vi skapar framgångsrika webbplatser mm.

Vill du veta vilka teman vi kommer att diskutera så hittar du programmet för En Event Apart i Atlanta här.

Frågor? Funderingar? Kontakta mig gärna...

Vill du veta hur din hemsida blir mer framgångsrik och hur du kan attrahera fler kunder med den? Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst samtal.


Missa inga information för en bättre hemsida framöver och

Prenumerera på mitt nyhetsbrev eller följ mig på Twitter och Facebook.


Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.