Bli en vinnare med en professionell hemsida - del 3

av Bernd Lindemann

Därför behöver du en säljande hemsida

Bild på en dörr med för hög handtag.

En tillgänglig hemsida fungerar för alla användare oberoende av webbläsaren, skärmupplösningen, om man är lite äldre, ser lite dålig eller har vissa funktionshinder. Tyvärr ser de flesta hemsidorna fortfarande ut så som dörren på bilden. Man uteslutar användarna.

Tidningen SvD publicerade häromveckan en test av partiernas hemsidor. De har ju länge pratat om att använda webben för att nå ut till väljarna. Resultat var skrämmande och fick rubriken ”Väljare stängs ute från nätet”. Alla partiernas hemsidor var undermåliga.

Och det handlar inte om en liten randgrupp man uteslutar.

Det är 1,3 milljoner svenskar som har någon form av funktionsnedsättning och många av de är ute på webben för att köpa produkter och tjänster som privatpersoner eller anställda på ett företag.

Om man vill lyckas på webben borde man ta hänsyn till dem.

För oss som företagare är det ännu viktigare än för partierna.

Jag hoppas ni fick lite tankeställare hur ni kan undvika att ha hål i tanken.

Slå mig en signal om ni i framtiden vill komma fram till era kunder via webben. Ni når mig också via twitter och facebook.

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.