Bra webbdesign för din Framgång på webben

av Bernd Lindemann

Bra webbdesign för din Framgång på webben

När jag startade mitt företag Studio V19 AB, år 2006, var det knappt någon hemsida som hade en genomgående strategi med bra optimering för sökmotorer för att bli hittade på webben och som sedan tog väl hand om besökarna för att göra dem till kunder.

Tyvärr har vi samma situation för de flesta företagen.

Visionen som jag har med min verksamhet på Studio V19 AB är att få företagare att använda sig av webbens möjligheter på ett mycket mer effektivt sätt än de gör det idag.

Då inser man också att en bra hemsida inte är en kostnad utan en viktig investering som hjälper till att generera intäkter.

För företag och turism erbjuder webben fantastiska möjligheter att nå ut till kunder och marknader man för några år inte ens kunde drömma om. Det gäller att ta vara på möjligheterna genom BRA WEBBDESIGN.

Utöver mina kurser och föreläsningar om vad som krävs för att uppnå framgång på webben kommer jag att regelbundet skriva inlägg på min blogg. Den kommer att handla om allt som jag tycker är intressant kring webben och kan i slutänden hjälpa företagare att bli bättre på sin internetsatsning.

Samtidigt gynnar det inte bara företagarna att börja tjäna pengar genom bra webbdesign utan förbättrar i samma drag användarnas "webbupplevelse" genom bättre hemsidor.

Stöter du på en hemsida som inte fungerar, är svårhanterlig eller annat som du tycker är "konstigt" tipsa mig gärna genom att mejla länken till mig. Beskriv gärna problemet du stötte på. Självklart kan jag titta på hemsidor som du tycker är bra också.

Allt som kan hjälpa oss att lära oss något (antingen av andras misstag eller lyckade lösningar) kommer jag i mån av tid att analysera och skriva om.

Välkomna att tipsa mig!

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.