Min webbyrå med ny adress i inspirerande miljö

av Bernd Lindemann

För att möta den ökade efterfrågan har jag under de senaste månaderna letat efter större lokaler för min webbyrå.

Bara några hundra meter bort från kontoret, som jag haft i numera 7 år, hittade jag en villa med gamla anor som passade utmärkt för mitt ändamål.

Häromdagen fick jag bygglov för att kunna använda huset för min webbyrå samt att sätta upp skyltar och flyttade verksamheten.

Min webbyrå befinner sig nu i en villa på Parkgatan i Bodafors, Nässjö kommun, som genom tiderna ägts uteslutande av företagare. Och det känns. Företagareandan sitter i väggarna.

Villans läge och dess utformning gör mina nya lokaler till en mycket inspirerande miljö. Dessutom har jag nu mycket mer utrymme för att hålla möten och utbildningar för större grupper.

Det är inte bara min webbyrå som flyttat in i villan. Företaget Må bra XXL kommer att vistas i företagarevillan inom kort och vi kommer att använda vissa ytor gemensamt.

Alla som ska besöka min webbyrå ber jag att notera den nya adressen som finns uppdaterad på kontaktsidan på mina hemsidor.

Webbyrå med ny adress på Parkgatan

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.