Detaljer till kurser/föreläsningar

Sökmotoroptimering

Kursen "Sökoptimering" är uppbyggd som följer:

Förberedelse: 
exklusiv och konkret analys

Ett tag innan kursen börjar behöver jag viss information om din hemsida, som t ex vilka sökord som är viktiga för din verksamhet osv.

Du får ett mejl med mina frågor. Med den informationen kommer jag att genomföra en djupgående analys av hur din hemsida ligger till och hur den borde förbättras (obs: skriftligt material kan vara på engelska).

Under själva kursen:
Under kursen kommer vi att gå igenom hur Google och andra sökmotorer "tittar" på en hemsida och vilka punkter som är viktiga för deras "värdering". I nästa steg tittar vi på din hemsida ur sökmotorernas perspektiv.

Sedan jämför vi din hemsidas utförande med sökmotorernas "förväntningar". Vi kommer att titta både på din hemsidas struktur och innehåll.

Dessutom kommer vi att gå igenom analysen som jag genomförde innan kursen.Du får konkret feedback på hur du kan få bättre resultat i sökmotoroptimeringen och vad som borde ändras.

Avslutningsvis kommer vi att gå igenom vad som kan göras utöver den s.k. on-page optimeringen och hur du kan få mer ingående länkar till din hemsida för att förbättra din pagerank.

Läs mer om kursen "Sökmotoroptimering".

OBS: Anmälningstiden har gick ut den 3/11.

Tillbaka