Invigning gav utdelning till samhället

av Bernd Lindemann

Den 24 maj firade vi invigning av vårt kontorshus Företagarevillan med ett 60-tal gäster.

I vår inbjudan till invigningen bad vi om att avstå från presenter. Samtidigt bad vi, för de som kände för, att ge pengar till nya badbryggan på Vareviksbadet i Bodafors. Vi är glada över att det kommit in 7.200:- kronor. Dessutom lade vi till 800:- själva.

Den 18/6 träffades Rune Herman, ordförande i Bodafors Samhällsförening, Ann de Voss kassör från Samhällsföreningen och Bernd Lindemann, Webbyrå Studio V19 AB och Dagmar Grote, Må Bra XXL, på vårt kontor för att officiell lämna över pengarna med en stor check på 8.000:- kronor.

Check till badbryggan i Bodafors överlämnas

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.