Utbildning i ram av strategin för träindustrin i Småland

av Bernd Lindemann

Under hösten 2012 lanserade man den Småländska trästrategin som ska göra Småland till den ledande träindustriregionen i Europa år 2020. Strategin för träindustrin är framtagen av regionförbunden och länsstyrelserna i Småland, dvs Kronobergs Län, Kalmar Län och Jönköpings Län.

Träcentrum i Nässjö är en viktig aktör i trästrategin. I slutet av förra året ville man genomföra en utbildning för företag i träbranchen för att höja kompetensen på området "webb" och hämtade in flera offerter.

Min offert för utbildningen kring att bli framgångsrik med sin hemsida var den med det mest intressanta konceptet och man anlitade mig.

Det var ett kul uppdrag att utbilda företag på områdena tillgänglighet, användarvänlighet, sökmotoroptimering och framgångsrik hemsida som del av den Småländska träindustristrategin.

Jag erbjuder utbildningar och föreläsningar i att skapa framgångsrika hemsidor. Mina webbutbildningar genomförs i samarbete med näringslivskontor och andra organisationer samt "inhouse" och vänder sig till företag som vill bli framgångsrika på internet.

Hemligheten bekom en framgångsrik hemsida...

Är du intresserad av en utbildning eller föreläsning om hemligheten bakom en framgångsrik hemsida är du välkommen att kontakta mig för en offert.

Tillbaka

Lägg till en kommentar


Blogginlägg av Bernd Lindemann, Studio V19 AB

Senaste blogginlägg

av Bernd Lindemann

Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 2 i serien om SEO onpage

Efter en utförlig beskrivning i del 1 hur du jobbar med vissa metataggar på din hemsida för en bra sökmotoroptimering fördjupas temat här.

Del 2 handlar om: Hur du optimerar titeln och beskrivningen för sökmotorer samt besökare. och skapar lockande sökresultat.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

SEO onpage - Sökmotoroptimering börjar med din hemsida. Del 1: Meta taggar

Hemsidor i hög kvalitet och med en bra sökmotoroptimering (SEO) har bästa chanser att hamna högst upp i sökresultatet på Google och andra sökmotorer. Den s. k. onpage sökoptimeringen är grunden till en bra sökmotoroptimering. Här lär du hur du tar första steg.

Läs mer...

av Bernd Lindemann

55% ökning i omsättning genom ny hemsida

Sveriges största uthyrare av husbilar satsade på ett samarbete med mig och ökade året efter med 55 % i omsättning.

Läs mer...

Teman jag bloggade om:

Kurser och Föreläsningar om Sociala Medier, Marknadsföring på Internet, Framgång på webben, Mobilanpassad hemsida, Sökmotoroptimering, Bra Webbdesign m.m.
Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås, Värnamo och hela Sverige är platser för mina kurser och föreläsningar.

Med min webbyrå jobbar jag bl. a. i Nässjö, Sävsjö, Eksjö, Vetlanda, Aneby, Tranås och Värnamo och hjälper dig att lyckas på webben.